Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 0,5 kg
mąka do obtoczenia
sól do smaku
cebula 6 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką

Wątróbkę obmyć i pokroić w cienkie plastry, usunąć większe żyłki.
Następnie plastry rozbijamy i solimy z obu stron. Każdy obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanej patelni.
Cebulę kroimy w talarki i dusimy na oleju.
Wątróbkę polewamy cebulą
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 24.12.2014 12:45
taką własnie lubię :)
Kluska_87 24.12.2014 10:24
bardzo lubie taką
Pani Domu 24.12.2014 08:22
bardzo smaczny obiad
Joannasz3190 23.12.2014 19:03
Pyszności :)
Justi2401 23.12.2014 16:57
Bardzo lubię wątróbkę, ale domownicy niestety nie przepadają więc niestety rzadko jem :(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak