Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa z miodem i cebulką

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1 szt
masło 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat
sól do smaku
miód prawdziwy 1 łyżka
wątróbka drobiowa 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa z miodem i cebulką

Wątróbkę myje i osuszam, na rozgrzanym maśle podsmażam z każdej strony po 1 minutce, do wątróbki wrzucam pokrojona w piórka cebulkę, oprószam pieprzem i smażę całość, po 15 minutach dodaję miód i sól, tak przygotowana wątróbkę można podać z surówką i ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak