Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątroba wieprzowa z jabłkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba wieprzowa 500 g
mąka 200 g
margaryna 50 g
jabłko 50 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wątroba wieprzowa z jabłkami

- Oczyścić i wyporcjowac wątrobę
- Jabłka obrać , pokroić na cząstki, skropić sokiem z cytryny
- Płaty wątroby obtoczyć w mące
- Smażyć na rozgrzanym tłuszczu
- Obsmażyć jabłka na pozostałym tłuszczu
- Posolić po usmażeniu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 02.02.2013 19:19
fajny pomysł
miki47 02.02.2013 19:18
daję smacznie
miki47 02.02.2013 19:18
pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak