warzywne tymbaliki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rosół z kury

    3 kostki
  • mieszanka warzywna

    0,5 kg
  • jajko

    4 szt
  • pieczarki

    0,5 kg
  • Żelatyna wieprzowa Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kostki bulionowe rozpuść w 3 szklankach wody,dodaj pokrojone w plasterki pieczarki i warzywa,gotuj 10 minut.dodaj namoczoną wcześniej żelatynę.do małych salaterek wlej trochę wywaru,pozostaw do wystygniecia.ułóż cząstki jajek,natke pietruszki,warzywa i zalej reszte wywaru i pozostwa do zastygnięcia

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rakow2 10.06.2011 16:20
no nie wiem czy bym spróbowała
novita23 19.05.2011 08:16
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat