Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

warstwowa sałatka z rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 6 szt
rzodkiewka 1,5 pęczka
ser żółty 25-30 dag
szczypiorek 1 pęczek
majonez ok. 5 łyżek
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 1,5 łyżeczki
sól
pieprz

Porada

Najlepiej podawać w szklanej misce.

Przepis i sposób przygotowania na: warstwowa sałatka z rzodkiewką

Zetrzeć jajka i przyprawić solą i pieprzem. posmarować grubą warstwą majonezu. Skroić szczypiorek, wsypać do miski i równo rozłożyć. Posypać przyprawą do sałatek. Zetrzeć ser i wsypać. Na koniec zetrzeć rzodkiewkę i rozsypać po wierzchu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak