Waniliowo malinowy twaróg do smarowania

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok malinowy

    3 łyżki
  • cukier

    3 łyżki
  • laska wanilii

    1 szt
  • twaróg

    200 (mielony)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Laskę wanili przeciąć wzdłuż i wydrążyć. Połączyć miąższ z pozostałymi składnikami i dokładnie wymiaszać. Najlepszy do smarowania naleśników lub pieczywa.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat