Twarożek z orzechami włoskimi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogurt naturalny

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • orzechy włoskie

    2 łyżeczki
  • twaróg

    65 (chudy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg umieszczamy w misce i rozgniatamy widelcem. Następnie dodajemy do niego dwie łyżki jogurtu naturalnego, tartych orzechów włoskich i całość mieszamy. Twarożek doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Nadaje się idealnie do smarowania kanapek :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ola1984 17.02.2014 16:38
Świetny pomysł na twarożek.
Monika-twin 17.02.2014 10:18
fajna wesrj na twarozek
Kuchenka 17.02.2014 09:40
pięknie wygląda!
Sylwia26 17.02.2014 09:23
apetycznie wygląda
Romanowka 17.02.2014 08:58
smaczne i zdrowe!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat