twarożek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    25 dag
  • pęczek rzodkiewki

  • pęczek szczypiorku

  • sól

  • śmietana

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę pokroić w kostkę, szczypiorek posiekać.
Twaróg wymieszać z rzodkiewką i szczypiorkiem, dodać śmietanę, dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia561 05.10.2011 13:56
świetny twarożek
gosia561 05.10.2011 13:56
świetny twarożek

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat