Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg malinowy z miętą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 600 gram
cukier 5 łyżek
sok z cytryny 1 łyżka
maliny świeże 600 gram
mięta 1 liść

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg malinowy z miętą

1. Twaróg śmietankowy utrzeć z cukrem i sokiem cytrynowym.
2. Maliny przebrać, umyć i ostrożnie osuszyć papierowym ręcznikiem.
3. Twaróg i maliny wyłożyć warstwami do miski albo ozdobnych szklanek. kilka malin odłożyć.
4. Twaróg malinowy włożyć na kilka godzin do lodówki. Udekorować liśćmi mięty i malinami.
SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak