Twaróg czekoladowy z brzoskwiniami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    250 g
  • słodka śmietanka

    125 ml
  • cukier

    20 g
  • czekolada mleczna

    1 sztuka
  • brzoskwinie

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wymieszać twaróg ze śmietanką i cukrem. Rozpuścić czekoladę i wymieszać z twarogiem. Brzoskwinie podzielić na cząstki i dodać do twarogu. Ozdobić bitą śmietanką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
szyba 05.08.2011 19:53
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat