Tuńczyk w sosie własnym z groszkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • groszek zielony

    1/2 puszki
  • sól

    szczypta
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do tuńczyka dodać groszek konserwowy ,delikatnie wymieszać ,do smaku doprawić solą,czosnkiem i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
accee 23.04.2011 22:55
Super
iwa643 13.04.2011 08:12
fajne
MAR3STA 10.04.2011 22:39
smaczny;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat