TUNCZYK OGNISTY

TUNCZYK OGNISTY

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka

    2 szt
  • czosnek

    do smaku
  • chili

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • tuńczyk w sosie własnym

    2 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania TUNCZYK OGNISTY

W dużych zwykłych bułkach wycinamy \"pokrywkę\' wyciągamy nie do końca miąższ. Do środka wkładamy odsączony z wody tuńczyk i przyprawiny skladnikami.Pokrywkę z bułki zamykamy i wkładamy do piekarnika -tempetatura 150 *C na około 10 min.Tak pogrzane bułki z tuńczykiem konsumujemy jak \"żur w chlebie\".

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat