Tuńczyk na kanapki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    1 szt
  • majonez

    1 łyżka
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule kroimy w kostkę. Tuńczyka odcedzamy. Do tuńczyka dodajemy pokrojona cebule i majonez – dokładnie mieszamy.
Gotowa pasta smarujemy chleb. Ja używam chleba tostowego, który później kroje w trójkąty.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
patryska76 11.02.2014 09:35
ciekawy przepis ;-)
slonko888 11.02.2014 09:35
takiego jeszcze nie robiłam :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat