Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk na kanapki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1 szt
majonez 1 łyżka
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk na kanapki

Cebule kroimy w kostkę. Tuńczyka odcedzamy. Do tuńczyka dodajemy pokrojona cebule i majonez – dokładnie mieszamy.
Gotowa pasta smarujemy chleb. Ja używam chleba tostowego, który później kroje w trójkąty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

patryska76 11.02.2014 09:35
ciekawy przepis ;-)
slonko888 11.02.2014 09:35
takiego jeszcze nie robiłam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak