tuńczyk inaczej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 puszka
  • fasola czerwona z puszki

    1 puszka
  • jaja na twardo

    2 szt
  • sos do sałatek

    1 szt
  • natka pietruszki

    1 pęczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

na środku dużego płaskiego talerza wyłożyć odsączony tuńczyk, wokół rozłożyć opłukaną czerwoną fasolę, jajka pokroić wzdłuż na ćwiartki u ułożyć na fasoli tak jak wygląda tarcza zegarka, całość skropić sosem przygotowanym według gotowego przepisu i posypać natką pietruszki, smacznego:).

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krystyna32 18.02.2011 10:13
świetny pomysł !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat