tulipany

tulipany

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidor

    5 szt
  • szczypiorek

    10 dag
  • sól

    1 łyżeczka
  • twaróg

    5 dag
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania tulipany

ser twarogowy solimy i rozgniatamy widelcem pomidory myjemy ścinamy wierzchy ostrożnie wycinamy ząbki tulipana i lekko wydrążamy środki nadziewamy serkiem ze szczypiorku robimy łodyżki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

daria899 25.02.2012 19:53
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat