Truskawki w czekoladzie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • truskawki świeże

    dowolna ilość
  • czekolada mleczna

    1 szt
  • mleko

    2 łyżki
  • kokos

    do obtaczania
  • kokos

    (różowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Truskawki umyć i dokładnie osuszyć.Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej z dodatkiem mleka.Końcówki truskawek zanurzać w czekoladzie i obtaczać w kokosie.Ułożyć piramidkę na talerzu.Smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Katarzyna59 18.06.2013 08:52
apetycznie wyglądają
cooleczka 08.02.2013 11:35
w sam raz na walentynki
misia53 06.12.2012 22:20
o tej porze widzieć taki talerz , to zawrót głowy....
Aneta41 08.07.2012 19:23
po prostu pyszota!
Krystyna32 09.06.2012 09:46
super
m1monika 15.03.2012 14:04
pychotka :)))
anja3107 13.01.2012 11:47
po prostu palce lizać!!!
bami 30.12.2011 01:12
Ale deser! :)
Patrycja33 16.12.2011 12:11
oo nie mogę doczekać się wakacji to zrobię
Mariposas 25.11.2011 19:41
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat