Tradycyjne carpaccio z łososia

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwki czarne

    10
  • kapary

    1 łyżeczka
  • sos pesto

    1 łyżeczka
  • pomidorki cherry

  • bazylia

  • oliwa

    2 łyżki
  • sałata

  • łosoś

    200 marynowany
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia ułożyć na półmisku. Oliwę zmieszać z pesto, skropić rybę. Pozostałe składniki rozłożyć na półmisku. Podawać z masłem i tostami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat