Tosty z chleba pełnoziarnistego z serem, szynką i ziołami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

  • szynka

  • masło

  • suszone oregano

  • chleb pełnoziarnisty

    4 kromki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Chleb pełnoziarnisty posmarować masłem, położyć plasterki szynki i sera, posypać ziołami, złożyć i mocno ścisnąć, nałożyć trochę masła na wierzch kromek, włożyć do rozgrzanego tostera, piec do zrumienienia. Podawać same lub z keczupem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat