Tosty z ananasem i słonecznikiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb tostowy

    14 kromka
  • ananas z puszki

    4 plaster
  • szynka konserwowa

    7 plaster
  • ser żółty

    7 plaster
  • słonecznik łuskany

    1 garść
  • masło

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Chleb smarujemy delikatnie masłem. Na połowe z kromek kładziemy po plasterku szynki, pół plasterka ananasa, część ziaren słonecznika,plasterek żółtego sera. Przykrywamy pozostały chlebem, opiekamy. Gotowe;)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat