Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tortilla z rybką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tortilla 2 płaty
sałata chrupiąca 2 liście
wędzony pstrąg 2 plastry
cytryna 0,5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Tortilla z rybką

Sałatę umyć i osuszyć. Na płatach tortilli ułożyć sałatę a następnie na niej rybę. Cytryną skrapiamy rybkę, ale nie za mocno. Tortillę zwijamy jak rulonik. Pokroić w około 2 cm plasterki. Tortille układamy na talerzu, przystrajamy wg własnego uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 13.12.2013 15:56
ale to musi być smaczne
owca441 13.01.2013 21:45
swietna przekąska
owca441 13.01.2013 21:45
swietna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak