Przepis i sposób przygotowania na: Tort z orzechami włoskimi
Kroki postępowania
Smacznego!
jajko |
4 szt.
|
cukier |
0,5 szkl.
|
mąka pszenna |
1 szkl.
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
orzechy włoskie |
100 g
|
budyń śmietankowy |
1 szt.
|
mleko |
1 szkl.
|
masło |
1 kostka
|
cukier puder |
0,5 szkl.
|
masa kajmakowa |
250 ml
|
masło |
200 g
|
tłuszcz do formy |
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
|
orzechy włoskie |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: