Przepis i sposób przygotowania na: Tort tęczowy
według własnego uznania, ja polałam tort rozpuszczoną czekoladą i wykonałam szprycką kremowe nadruki.
jajko |
8 jaj
|
mąka ziemniaczana |
2 szklanki
|
cukier |
2 szklanki
|
proszek do pieczenia |
4 łyżeczki
|
aromat rumowy |
2 łyżeczki
|
masło |
2 kostki
|
budyń waniliowy |
2 saszetki
|
cukier |
1 szklanka
|
mleko |
1 litr
|
kakao |
1 łyżka
|
galaretka truskawkowa |
1 saszetka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: