Przepis i sposób przygotowania na: Tort rocznicowy I
Kroki postępowania
blat ciasta
krem
budyń bananowy
blat ciasta
galaretka agrestowa
blat ciasta
krem
budyń bananowy
blat ciasta
jajko |
8 sztuk
|
woda |
6 łyżek
|
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
1 szczypta
|
mąka |
6 łyżek
|
mąka ziemniaczana |
4 łyżki
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
cukier |
2 szklanki
|
budyń śmietankowy |
1 opakowanie
|
budyń bananowy |
1 opakowanie
|
galaretka agrestowa |
1 opakowanie
|
woda |
2 szklanki
|
czekolada gorzka |
6 kostek
|
masło |
250 gram
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: