Przepis i sposób przygotowania na: Tort naleśnikowy z granatem
Kroki postępowania
Torcik można spożywać od razu lub schłodzić w lodówce.
masa |
|
białego cukru |
1 łyżka
|
DODATKOWO: |
|
granat |
1/2
|
jajko |
2
|
mleko |
2 szk
|
oranżady |
1/2 szk
|
soli |
1/2 łyżeczka
|
cukru |
1/2 łyżka
|
mąki pszennej typ 500 |
2,5 szk
|
dżem wiśniowy |
600 g
|
twaróg |
300 (półtłusty)
|
jogurt |
1/2 szk
|
olej |
50 ml
|
cukier puder |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: