Przepis i sposób przygotowania na: Tort kakaowy z masą brzoskwiniową i masą cukrową
Kroki postępowania
Rozwałkować i pokryć nią tort.
Dowolnie dekorować.
jajko |
5 szt
|
cukier |
1 szkl
|
mąka |
1,5 szkl
|
kakao |
3 łyż
|
proszek do pieczenia |
1,5 łyżeczki
|
galaretka brzoskwiniowa |
1 opakowanie
|
dżem brzoskwiniowy |
1 słoiczek
|
śmietana kremówka |
0,5 litra
|
fix do śmietany |
2 szt
|
woda |
0,5 szkl
|
cukier |
do smaku
|
sok z cytryny |
1 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: