Przepis i sposób przygotowania na: Torcik cappuccino
Kroki postępowania
Przełożenie ciasta: biszkopt- masa- ciasto kokosowe - masa- biszkopt- polewa
jajko |
4 szt
|
cukier |
2/3 szkl
|
mąka |
1/2 szkl
|
proszek do pieczenia |
2/3 łyżeczki
|
kakao |
3 łyżeczki
|
wiórki kokosowe |
10 dag
|
białko |
3 szt
|
cukier |
1/2 szkl
|
proszek do pieczenia |
1/2 łyżeczki
|
mleko |
1,5 szkl
|
budyń waniliowy |
1 op
|
mąka pszenna |
2 łyżki
|
cukier waniliowy |
1 op
|
cukier kryształ |
3 łyżki
|
żółtko jajek |
2 szt
|
masło |
15 dag
|
cappuccino śmietankowe |
2,5 łyżki
|
cukier |
1,5 łyżki
|
kakao |
1,5 łyżki
|
woda |
1,5 łyżki
|
margaryna |
1 łyżka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: