tatar wołowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Polendwiczki Wołowe

    1 kg
  • olej

    3 łyzki
  • musztarda dijon

    2 łyżki
  • jajka

    3 szt
  • kapary

    10 dag
  • ogórki kiszone

    30 dag
  • cebula biała

    3 szt
  • lea &Perrins

    1 łyzeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso(polędwiczki można zastąpić udźcem wołowym ) zmielić min. 2 razy dodać olej, lea &Perrins, musztardę i jajka . Kapary , ogórki , cebule zsiekać drobno

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 18.04.2011 00:17
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat