Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z figami i gruszką.
Kroki postępowania
Piec w temp.180 stop.15 minut.
Poczekać ,aż przestygnie i ułożyć na paterze.
mąka |
20 dag
|
cukier |
10 dag
|
masło |
10 dag
|
żółtko jajek |
1 szt
|
śmietana 18 proc |
1 łyżka
|
sól do smaku |
|
serek mascarpone |
50 dag
|
cukier |
3 łyżki
|
żółtko jajek |
2 szt
|
figi |
4 szt
|
gruszki |
1 szt
|
dżem |
4 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: