Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
żołądki drobiowe
1 kg -
woda
2,5 litra -
ziele angielskie
5 sztuk -
Liść laurowy suszony Prymat
3 sztuki -
włoszczyzna
1/2 opakowania/mrożone -
kostka rosołowa
1 sztuka -
Kucharek przyprawa do potraw
1 łyżeczka -
Przyprawa do flaków klasyczna Prymat
1 opakowanie -
Zasmażka:
- w opisie -
majeranek
2 łyżki -
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
- ile potrzeba
Przepis i sposób przygotowania szybkowar-flaki z żołądków drobiowych...
Kroki postępowania





żołądki gotowane w szybkowarze są bardzo miękkie i dość krótko gotowane, pamiętać trzeba o pierwszym zagotowaniu i wylaniu wody i wypłukaniu żołądków![]()
Komentarze (4)