Szybkie matiasy saute\'

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety śledziowe

    1 opakowanie
  • cytryna

    1 szt.
  • koper świeży

    pęczek
  • Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

    wg.uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety osączyć i wypłukać,zostawić na sitku żeby ociekły.
Można pokroić w mniejsze kawałki lub zostawić całe płaty i zwinąć je lub podawać na talerzyku każdy oddzielnie.Koperek posiekać,posypać nim śledzie i obłożyć plasterkami cytryny,Filety posypać kolorowym pieprzem Prymat.
Podawać z bułką podpieczoną w tosterze i posmarowaną masłem.
Śledzie można podawać z sosem jogurtowym.
Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IZABELA29 23.02.2013 12:03
zasługuje na smaczne
Grażyna13 05.01.2013 17:59
Pycha, moje smaki :)
Motorek 07.10.2012 19:13
pycha
IZABELA29 02.10.2012 11:32
pyszna propozycja
Wacław 28.09.2012 09:32
pyszne !
kuklik 26.03.2012 11:29
takie lubię najbardziej
IZABELA29 25.03.2012 09:49
pysznie...
junox 21.12.2011 21:06
pyszne
IZABELA29 23.08.2011 08:44
jestem za wygodna kupuje w sklepie ale oczywiście swoje sa od nich lepsze
Justa32 16.07.2011 11:17
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat