Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybka zupa z fasolką szparagową.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mrożona fasolka szparagowa 1 op
ziemniaki 0,5 kg
marchewka 2 szt.
pietruszka 2 szt.
seler 1/2 szt.
Pieprz czarny mielony Prymat szczypta
sól do smaku
śmietana 30% 0,5 szt.
kostka rosołowa 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Szybka zupa z fasolką szparagową.

Warzywa przepuścić przez maszynkę o dużych oczkach.
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.
Do garnka wlać wodę, wrzucić kostkę rosołową.
Następnie wrzucamy wszystkie warzywa, mrożoną fasolkę szparagową również.
Pod koniec gotowania wlewamy śmietanę, doprawiamy do smaku, gotujemy jeszcze 2-3 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 28.05.2015 09:52
Pyszna zupka
Ola1young 16.05.2015 16:40
lubie takie zupy
pestka 16.05.2015 11:50
bardzo smaczna zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak