Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak z rzodkiewką w jogurcie

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak baby 150 g
rzodkiewka 5 sztuk
sok z limetki z połowy
jogurt naturalny 150 g
sól i pieprz do smaku
cukier szczypta do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak z rzodkiewką w jogurcie

Szpinak myjemy, dokładnie odcedzamy. Wrzucamy do miski. Dodajemy umytą i pokrojoną w cienkie plasterki rzodkiewkę oraz sok z limonki. Wlewamy jogurt, dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą, pieprzem i cukrem według uznania. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak