sznycelki rybne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z mintaja

    1/2 op.
  • jajko

    2 szt.
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    2 łyzki
  • olej do smażenia

    100 ml.
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    4 łyzki
  • bułka

    1 namoczona w wodzie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety z ryby rozdrobnić w rozdrabniaczu, dodać jajka, bułkę przyprawy i wymieszać. Formować sznycelki , panierować w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (37)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
paula191919 11.09.2015 13:01
coś innego i bardzo fajnego
Beata73 11.11.2013 17:28
dobre nawet na drugi dzień
mamusia1 09.11.2013 12:02
wspaniałe i smaczne
usmiech 27.04.2012 15:53
robię podobne:)
zuzanna_z 04.01.2012 11:27
fajne
zuzanna_z 30.12.2011 13:19
ale smaczne
Beata73 29.11.2011 17:22
wspaniałe
Beata73 29.11.2011 17:22
wspaniałe
olkaaa 04.11.2011 13:49
pycha
olkaaa 04.11.2011 13:49
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat