Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

sznycelki

5.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sznycle z mięsa cielęcego z udźca
5 szt
olej
2 łyżki
mąka
1 łyżki
Papryka słodka mielona Prymat
1 łyzeczka
Sklep Prymat
śmietana
pół szkl
sos pieczeniowy
1 opak
sól, pieprz
do smaku
masło
2 łyżki
wino czerwone
125 ml

Przepis i sposób przygotowania na: sznycelki

sznycle doprawić obtoczyć w mące i smażyć przełożyć na półmisek do tłuszczu dodać paprykę śmietaną zagotować sos pieczeniowy wymieszać z winem wlać do brytfanny wymieszać i zagotować sos doprawić i polać sznycle podawać z ryżem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 08.01.2012 09:03
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak