Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

sznycel wieprzowy ala holstein

0.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sznyclw wieprzowe
4 szt.
kapary
2 łyż
wędzony łosoś
4 plastry
filet z sardeli
4 małe
buraki czerwone ze słoika
22 dag.
masło
4 dag
kawior
2 łyżeczki
jajko
4 szt
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
ogórki
8 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: sznycel wieprzowy ala holstein

Kapary osączyć z zalewy.Plasterki łososia zwinąć w rulonik.Korniszony nacisnąć i ułożyć w wachlarz.Filety z sardeli osuszyć.Buraki osączyć z zalewy,pokroić w plasterki.Sznycle umyć,osuszyć.Na patelni rozgrzać tłuszcz i smażyć na nim sznycle po 4min.z każdej strony,po przewróceniu na drugą stronę posypać solą i pieprzem.Na rozgrzany tłuszcz wbić jajka,smażyć tak długo aż się zetną,po usmażeniu posolić.Sznycle ułożyć na półmisku,na nich ułożyć jajka sadzone i posypać kaparami.Całość ozdobić rulonikami z łososia,filetami z sardeli,korniszonami,kawiorem i burakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak