szejk jagodowy

szejk jagodowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    3 łyzki
  • mleko

    200 ml
  • lody śmietankowe

    5 łyżek
  • jagody

    1 mrożone
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania szejk jagodowy

Jagody miksujemy z cukrem. dodajemy lody i dolewamy mleko ciagle miksując. przelewamy do wysokich szklanek

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat