Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szczypiorkowa mizeria

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szczypiorek
śmietana 18 proc
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Szczypiorkowa mizeria

Kroki postępowania

1
Szczypiorek myjemy i tniemy na drobne kawałki.
Krok 1 - Szczypiorkowa mizeria foto
2
Wrzucamy do półmiska i zalewamy śmietaną oraz przyprawiamy solą i pieprzem. Całość mieszamy.
Krok 2 - Szczypiorkowa mizeria foto
3
Mizeria jest idealnym dodatkiem do dania głównego. Zazwyczaj my dodajemy jako dodatek do ziemniaków i sadzonych jajek.

Życzymy smacznego.
Krok 3 - Szczypiorkowa mizeria foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zdzisław 19.05.2013 17:23
na pewno smaczna do obiadu
Marta1986 19.05.2013 16:47
smakowicie wygląda
Renata9 19.05.2013 15:37
ja również takiej nie robiłam jeszcze, ale warta wypróbowania
IwonaDD 19.05.2013 15:33
jeszcze takiej nie robiłam, może być ciekawie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak