Składniki:
kości wędzone | 1 kg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
ziele angielskie | 3 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
szczaw | 1 duży pęczek |
śmietana gęsta do gotowania | wg uznania |
koper | wg uznania |
jajko | na twardo |
boczek | 0,5 surowy bez kości |
kości wędzone | 1 kg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
ziele angielskie | 3 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
szczaw | 1 duży pęczek |
śmietana gęsta do gotowania | wg uznania |
koper | wg uznania |
jajko | na twardo |
boczek | 0,5 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: