Przepis i sposób przygotowania na: szaszłyki z watróbki
na patelnie wlać miód i wino ,przyprawić cynamonem i tymiankiem .dusić 5 min włożyć do tego szaszłyki chwilę podgrzewać przewrucić szaszłyki zdjąć z ognia i podawać!!!!!
wątróbki drobiowej |
40 dag
|
boczku |
1o plasterkow
|
por |
1
|
pomarańcza |
1
|
olej |
|
sól, pieprz |
do smaku
|
cynamonu |
szczypta
|
miodu |
2 lyz
|
białego wytrawnego wina |
100ml
|
tymianku |
1/2 lyzeczki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: