Szaszłyk z rybki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba

    1/2 kg
  • pomidor

    2 szt
  • oliwki

    5 dkg
  • cebula

    2 szt
  • oliwa

    1/2 szkl
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    4 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • papryka zielona

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę pokroić na kawałki oprószyć solą, pokropić oliwą i obsypać ziołami. W taki sam sposób przyrządzić paprykę, cebulę i pomidora. Na patyczki nakładać po kolei; rybę, pomidora, paprykę, cebulę i oliwkę. Delikatnie oprószyć pieprzem. Opiekać na grillu aż wszystkie składniki będą miękkie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wacław 22.03.2013 08:29
smaczna taka rybka
RenataZ-et 11.01.2013 22:14
świetny pomysł na szaszłyki
Natalia40 21.08.2012 16:25
muszę spróbować
wojr63 26.04.2012 23:37
z rybką jeszcze nie jadłem
IKrakowianka 10.03.2012 23:08
super
mirosława4 11.12.2011 13:42
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat