Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

świąteczny schab

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1,5 kg
ząbek czosnku 5 szt
Musztarda francuska Prymat 4 łyżki
sól
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: świąteczny schab

schab wymyć i osuszyć .
za pomocą noża zrobić nacięcia w które powtykać ząbki czosnku
posmarować musztardą
posolić i popieprzyć
posypać majerankiem
zostawić na noc w lodówce
piec w rękawie około 80 minut w temp.180 stopni.
SMACZNEGO !!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 29.12.2014 11:01
pyszny bo domowy
gosia56 29.12.2014 09:01
na pewno pyszne mięsko;)
kornelcia 28.12.2014 23:25
smakowite....pycha
Wiktoria29 28.12.2014 21:39
bardzo lubię
Anna169Hosz 28.12.2014 21:21
Bardzo smakowite.
RenataZ-et 28.12.2014 20:35
wygląda bardzo apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak