suszone podgrzybki

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • podgrzybki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Podgrzybki czyscimy, duze grzybki przekrawamy na polowki lub cwiarki, a male zostawiamy w calosci. Suszymy ok 12 godzin na suszarce do grzybow.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Magula 17.12.2013 12:28
hmmm czemu ten przepis od dwóch tygodni wyświetla mi się jako pierwszy??
Kate131 10.12.2010 07:32
tez mam zapas:)
ben-ka 20.10.2010 11:42
Też mam duży zapas w tym roku grzybków suszonych:)
alicjaja 24.09.2010 23:35
i pyszne
alicjaja 24.09.2010 23:35
pachnące
alicjaja 23.09.2010 17:56
:) przydatne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat