Składniki:
kapusta pekińska | ćwierć główki |
ogórki kiszone | 2 sztuki |
cebula biała | 1 sztuka |
cebulka zielona | do dekoracji |
majonez | 1 łyżka |
śmietana 12% | 2 łyżki |
żurawina | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
kapusta pekińska | ćwierć główki |
ogórki kiszone | 2 sztuki |
cebula biała | 1 sztuka |
cebulka zielona | do dekoracji |
majonez | 1 łyżka |
śmietana 12% | 2 łyżki |
żurawina | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: