Surówka z zielonej sałaty i sera feta

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • zielona sałata

    2 główki
  • ser feta

    1 opakowanie
  • Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat

    1 torebka
  • szczypiorek

    wg uznania
  • sól, pieprz

    wg uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Liście sałaty rozdrobnić. Ser pokroić w drobna kostkę. Zrobić sos, tak jak podano na opakowaniu. Wszystko wymieszać. Wierzch posypać szczypiorkiem i doprawić do smaku pieprzem i solą. Podawać do obiadu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
malaczarna23 08.10.2011 09:06
super sałatka
pigila 26.08.2011 10:16
super
teresa18 08.04.2011 17:06
lubię takie zestawienia no i ten sos FRANCUSKI pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat