Surówka z selera naciowego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler naciowy

    1 szt
  • jogurt grecki

    1 opakowanie
  • majonez

    1 łyżka
  • jabłko

    1 szt
  • por

    10 dag
  • sól i pieprz

    do smaku
  • cukier

    do smaku
  • sok z cytryny

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Seler, jabłko i por kroimy na małe kawałki. Dodajemy jogurt wymieszany z majonezem. Doprawiamy pieprzem, solą, cukrem i cytryną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat