Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1 szt
jabłko 1 szt
rodzynki 1 łyżki
śmietana 2 łyżki
cukier
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera

Seler obrać, umyć i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Jabłko obrać z zetrzeć połowę na tarce o małych oczkach, a drugą połowę na dużych oczkach. Dodać rodzynki, śmietanę, oraz cukier i sok z cytryny do smaku i dokładnie wymieszać. Surówkę przed podaniem schłodzić w lodówce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 14.04.2015 23:06
Dobra taka.
JOANNA16 09.02.2015 10:11
fajna surówka))
ppaulina 08.02.2015 12:56
pyszna suróweczka
Ola1young 05.02.2015 11:24
pyszna do II dania :)
mysza75 05.02.2015 10:53
fajna do obiadu
irenka 04.02.2015 19:59
pyszna ,lubię surówki z selera

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak