Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

surówka z rzodkiewek i twarogu

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki
2 szt
twaróg
20 dag
śmietana
1 szkl
szczypiorek
3 łyżka
Sklep Prymat
sól
1 łyżeczka
Sklep Prymat
pieprz
1 łyżeczka
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z rzodkiewek i twarogu

rzodkiewki umyć pokroić w plasterki wraz z młodymi listkami i wymieszać z roztartym twarogiem całość wyłożyć na salaterkę polać śmietaną i posypać szczypiorkiem można do surówki dodać świeży młody ogórek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 14.01.2012 23:44
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak