Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzepy do obiadu.

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzepa 2 średnie sztuki
śmietana 12% kilka łyżek
sól i pieprz do smaku
koperek 1 łyżeczka

Porada

Koperek może być suszony,świeży lub mrożony.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzepy do obiadu.

1. Rzepę myjemy,osuszamy i obieramy następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach.
2. Do startej rzepy dodajemy śmietanę i posiekany koperek,przyprawiamy do smaku solą i pieprzem,dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 03.05.2017 08:12
Dziękuję:)
gusia1000 10.09.2015 17:37
Zdrowa surówka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak