Surówka z rzepy czarnej z kapustą pekińską.

Surówka z rzepy czarnej z kapustą pekińską.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidor

    4szt
  • kapusta pekińska

    0,5szt
  • szczypiorek

    0,5pęczka
  • jogurt naturalny

    2szt
  • sok z cytryny

    0,5szt
  • sól

  • pieprz

  • rzepa

    4szt (czarna)
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Surówka z rzepy czarnej z kapustą pekińską.

Rzepę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. skropić sokiem z cytr. Pomidory obrać ze skóry i pokroić w ósemki. Kapustę i szczypiorek drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, połączyć z jogurtem, doprawić do smaku i ponownie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat