Surówka z rzepy białej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

  • jabłka

    2szt
  • koper

    0,5pęczka
  • sok z cytryny

    0,5szt
  • Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat

  • sól

  • pieprz

  • rzepa

    1szt (biała)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzepę i jabłka obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i skropić sokiem z cytr. Marchew obrać i zetrzeć. Koper posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, zalać sosem sałatkowym , ponownie wymieszać i doprawić.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kriso 24.11.2011 20:14
apetyczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat