Surówka z rzepy białej

Surówka z rzepy białej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

  • jabłka

    2szt
  • koper

    0,5pęczka
  • sok z cytryny

    0,5szt
  • Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat

  • sól

  • pieprz

  • rzepa

    1szt (biała)
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Surówka z rzepy białej

Rzepę i jabłka obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i skropić sokiem z cytr. Marchew obrać i zetrzeć. Koper posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, zalać sosem sałatkowym , ponownie wymieszać i doprawić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

kriso 24.11.2011 20:14
apetyczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat